Tutkimusmatka alkaa!

Tai siis matka on kyllä alkanut jo aikaa sitten, mutta blogi on ihka uusi. Tykkään pähkäillä ja ihmetellä maailman menoa sekä itsekseni että muiden kanssa. Viimeiset parikymmentä vuotta on tullut harrastettua kaiken maailman ilmiöiden pohtimista erinäisten opiskeluporukoiden kanssa, juuri nyt vastikään Turussa aloitetun ennakoinnin opiskelun tiimoilta. Nuo opinnot tämän blogin aloittamiseen innostivatkin.

Jos hiukka pidempään vilkaisee olan yli, niin tämä matka taisi alkaa jo natiaisena Lauttasaaren merimiesammiksella, jossa faija oli opettajana. Seitsemän meren seilaaja tartutti jälkikasvuunsa aimo annoksen tiedonhalua – lukutoukkahan siitä kehkeytyi. Sain myös pahan matkakärpäsen pureman merikarhulta lahjaksi. Onneksi riittää maailmaa tutkittavaksi. Ja ehkä myös avaruutta!

Ihmisenä olen ennemmin sekä-että kuin joko-tai. Asennetta kuvannee se, että tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Matka saattaa polveilla, koska taipaleen varrelta löytyy kaikenlaista jännää ja mielenkiintoista. Ja kun mennään, niin mennään mieluummin hyvällä tuulella, mutrusuita on tässä maailmassa ihan riittämiin.

Tästä se lähtee, hyppää rohkeasti seikkailuun mukaan!

Tietoa kirjoittajasta

SannaE

Hanakka oppimaan ja luomaan uutta sekä parantamaan entisestään olemassa olevaa. Markkinointiviestinnän, kehittämisen ja oppimisen ammattilaisena aina etukenossa menossa suin päin kohti tuntematonta, lähtökitka kun on olematon. Oppiminen on elämäntapani, matkailu ja lukeminen intohimojani. Stay curious!

2 vastausta artikkeliin “Tutkimusmatka alkaa!”

    1. Kiitos, Marjatta! Uskallan väittää, että meillä sekä-että-ihmisillä on elämässä paljon hauskempaa kuin niillä, jotka sulkevat mahdollisuuksia pois joko-tai-ajattelulla. Tervetuloa kyytiin!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s